zondag 13 maart 2011

Sportief winkelen

Na tweedehands winkels, markten, goedkope winkels, de bazaar en boetiekjes te hebben bezocht, ben je al een echte koopjesjager geworden. Winkelen is niet alleen maar op zoek gaan naar leuke kledingstukken, maar ook op zoek gaan naar goedkope kledingstukken die er veel duurder uitzien dan dat ze kosten.

Utrecht heeft meer winkelstraten dan alleen de bekende Oudegracht, Steenweg en Lange Elisabethstraat. Ook achter deze winkelstraten zijn gezellige, kleine straatjes te vinden. Wijk af van deze bekende winkelroute, trek goede winkelschoenen aan en neem je goede humeur mee om op koopjesjacht te gaan. Utrecht is zeker de moeite waard om een keer te bezoeken.

Nu je een echte koopjesjager bent geworden, is het alleen nog maar jouw taak om zeker niet te vergeten hoe te koopjes jagen en welke winkels hippe en goedkope kleding verkopen. Denk vooral aan het goede gevoel dat koopjes jagen met zich mee brengt. Je wordt er gelukkig van en voelt je stiekem erg trots omdat jij een super outfit kunt scoren voor een bedrag waar een ander een spijkerbroek voor koopt.

Koopjes jagen is een sport en het zeker belangrijk om goede schoenen aan te trekken. Maar daarnaast moet je vooral ervoor zorgen dat je er hip uitziet tijdens het winkelen. Op een winkeldagje kom je al snel meer dan twintig spiegels tegen die allemaal een ander beeld van jou laten zien. Terwijl je er op de ene spiegel eruit ziet als een model dat net de catwalk opgaat, kan je er op een andere spiegel eruit zien als een dik speenvarken dat net een Big Mac menu bij de McDonalds naar binnen heeft gewerkt. Spiegels zijn nooit objectief, maar wanneer je er trendy uitziet, werkt dit ook voor jouw innerlijk. Je kijkt positiever naar winkels aan en wordt nog gelukkiger van winkelen.

Mijn laatste en grootste tip is dan ook dat je vooral elke week moet winkelen. Niet alleen om te kijken wat de laatste trends zijn, maar ook om inspiratie op te doen. Het is dan niet de bedoeling dat je elke week wat koopt, want je moet natuurlijk geen koopjesjager worden die een schuld heeft van vele duizenden euro’s.

Liefs,

Cherrelle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten